Geberit/Ifö

QR Activity är lösningen

Geberit är Europas ledande företag i sanitetsbranschen. Det svenska huvudkontoret och Sveriges enda fabrik för tillverkning av badrumsporslin finns i Bromölla.

Läs mer »

Lyko

Langate ger oss det lilla extra

Hos Lyko hittar du allt inom skönhet online. Företaget har en lång historia som tar sin början redan 1952 då Frans Lyko öppnade herrfriseringssalong. 2003 öppnar Frans son, Stefan Lyko, webbplatsen lyko.se och sedan 2008 har företaget funnits i sin nuvarande form. Idag arbetar cirka 500 personer på företaget. Dennis Lindahl är Head of IT operations på Lyko.

Läs mer »

Sydställningar

Langate har hjälpt oss växa

Sydställningars ställningsmontörer har bred kunskap om olika typer av byggnader. Deras ställningar monteras på allt från nybyggen till kulturbyggnader och kyrkor som är hundratals år gamla. Under 2017 hade Sydställningar cirka 700 projekt, med tusentals byggställningar monterade.
Langate erbjuder det vi behöver

Läs mer »

Tre-D mekaniska AB

Problemen är lösta innan vi upptäcker dem

Tre-D mekaniska AB är en legoleverantör med en modern mekanisk verkstad som erbjuder stora som små företag kompletta kundanpassade produkter. Företaget har utvecklats under de senaste åren från detaljleverantör till en helhetsleverantör. Företaget startade 2003 av fem personer och har idag vuxit till över sextio anställda.

Läs mer »

Bromölla skrot & containerservice

Vi fick rätt helhetslösning

Bromölla skrot & containerservice har funnits i nuvarande form sedan april 2017 och är nu större än någonsin. I skrivande stund har företaget sexton anställda och är främst verksamma i Sölvesborg- och Bromöllaregionen. De erbjuder bland annat återvinning av skrot och metall samt uthyrning av containrar till privatpersoner och företag.

Läs mer »

Per Tingstedt, delägare Elgruppen
Elgruppen

Langate levererar kvalitet

Elgruppen är en komplett el- och säkerhetsinstallatör som är verksam i Sölvesborgsregionen. De har funnit sedan millenniumskiftet och har haft Langate som IT-leverantör från det att Langate grundades år 2006. Idag har Elgruppen fyra delägare och ett tjugotal anställda.

Läs mer »