« Tillbaka

Lyko

Langate ger oss det lilla extra

Hos Lyko hittar du allt inom skönhet online. Företaget har en lång historia som tar sin början redan 1952 då Frans Lyko öppnade herrfriseringssalong. 2003 öppnar Frans son, Stefan Lyko, webbplatsen lyko.se och sedan 2008 har företaget funnits i sin nuvarande form. Idag arbetar cirka 500 personer på företaget. Dennis Lindahl är Head of IT operations på Lyko.

Med Langates hjälp ligger vi i framkant 

Vi har fått stor hjälp av Langate, det finns mycket kunskap i företaget! De har gjort ett omfattande arbete med att flytta våra mailkonton från G-mail till Office 365. Nästa steg kommer vara att flytta allt innehåll från Google Drive till SharePoint och Teams i Office 365. Office 365 är helt rätt för vår verksamhet och vi har redan tagit del av många fördelar, säger Dennis. 

Vi får det vi behöver, och lite till 

Genom hela projektet har vi fått den hjälp vi behöver och lite till. Bemötandet från Langate har varit toppen, vi har alltid blivit bemötta med ett gott humör och en positiv attityd.
Under projektets gång hade vi kontakt ett par gånger i veckan men nu har vi en något mer sporadisk kontakt. Det viktigaste är att vi kan räkna med att få svar när vi undrar något och lösningar på våra problem när de uppstår. Langate har visat att de är pålitliga och har den kunskap som krävs för att lösa våra problem, säger Dennis.

Jag rekommenderar Langate 

Det bästa med Langate är att de har hög kompetens och har tagit fram en lösning som uppfyller alla våra önskningar. En annan sak som jag verkligen uppskattar med Langate är att de är väldigt sociala personer. De möten man har blir aldrig stela, utan effektiviteten blandas upp med allmänt snack. Detta gör att man får en trevlig upplevelse när man varit i kontakt med Langate.
Vi har flera gånger fått bekräftat att vi gjort rätt val när vi valde att ta hjälp av Langate. Deras trevliga bemötande i kombination med det grymma jobb de utför lämnar ytterst lite annat att önska, avslutar Dennis.