Power Automate

Ta hand om det som är viktigt. Automatisera resten.

Microsoft Power Automate (tidigare känt som Microsoft Flow) är en molnbaserad tjänst för automatisering av arbetsflöden och uppgifter. Med Power Automate kan vi skapa automatiserade arbetsflöden som integrerar med en mängd olika appar och tjänster, inklusive Microsoft-tjänster som SharePoint, Dynamics 365 och Power BI, samt tredjepartsappar som Twitter, Dropbox och Salesforce.

Power Automate erbjuder en enkel och intuitiv gränssnitt som gör det möjligt för er att skapa automatiserade arbetsflöden genom att dra och släppa olika åtgärder och villkor. Användare kan också skapa egna anpassade arbetsflöden med hjälp av Microsofts utvecklingsverktyg. Power Automate erbjuder också en mängd förkonfigurerade mallar för att hjälpa användare att komma igång snabbt.

Tack vare Power Automate kan ni automatisera en mängd olika uppgifter och arbetsflöden, från att skicka e-postmeddelanden och meddelanden till att hantera godkännanden och uppdatera data. Automatisering av uppgifter och arbetsflöden kan hjälpa företag att spara tid och minska manuella fel, samtidigt som det ökar effektiviteten och produktiviteten.

Sammanfattningsvis är Microsoft Power Automate en molnbaserad tjänst för automatisering av arbetsflöden och uppgifter. Med Power Automate kan vi skapa automatiserade arbetsflöden som integrerar med en mängd olika appar och tjänster. Tjänsten erbjuder en enkel och intuitiv gränssnitt och en mängd förkonfigurerade mallar för att hjälpa er att komma igång snabbt. Power Automate kan hjälpa företag att spara tid och minska manuella fel, samtidigt som det ökar effektiviteten och produktiviteten.