Över tio bekymmerslösa år 

Vår relation med Langate går långt tillbaka, vi har haft hjälp av dem i över tio år och det har aldrig funnits ett behov av att byta IT-leverantör. Med Langate rullar allt på precis som vi önskar, säger Per. En viktig sak vi får hjälp med är att skapa en säker IT-miljö, en annan minst lika viktig sak är att vi alltid kan räkna med att få hjälp med de saker vi inte själva kan, fortsätter han.

Informationsträffarna har gett oss många ”AHA-upplevelser” 

Langate håller med jämna mellanrum informationsträffar om hur man använder de olika tjänsterna de tillhandahåller. Vi har flera gånger varit på dessa träffarna som bland annat tagit upp olika Microsofttjänster, det har gett oss många ”AHA-upplevelser”. Det känns bra för oss som kund att man kan räkna med att Langate inte bara ger oss redskapen utan att de också lär oss att använda dem. Det gör så vi slipper ha en massa tjänster som vi inte vet hur vi ska använda. Under de senaste åren har det har varit många trevliga och lärorika evenemang och vi ser fram emot många fler, säger Per.

IT-teknikerna är väldigt kunniga

Om jag ska säga en sak som är det absolut bästa med Langate, så är det att vi alltid får hjälp väldigt snabbt. IT-teknikerna är dessutom oerhört kunniga. Vi vill ha kvalitet och det levererar Langate. Man får helt enkelt mycket för pengarna, avslutar Per.