Våra arbetsområden

Hur kan vi hjälpa dig?

”Det typiska med Langates kunder är olikheterna” Det stämmer fortfarande, vi hjälper alla med stora som små problem. Det som förändrats är att vi ringat in tre arbetsområden och specialiserat oss på dessa. Är ditt företag verksamt inom någon av de tre listade områdena? Perfekt, då har du kommit helt rätt! 

Medicinbolag

Ett av de områden vi valt att specialisera oss på är medicinbolag. Detta val föll sig naturligt eftersom vi har lång erfarenhet av att arbeta och utveckla lösningar till denna typ av kund. Branschen ställer höga krav på att man är rutinerad och har kunskap om hur och när förändringar behöver implementeras. 

Områdesansvarig är Magnus Carlsson. Han bemöter alla frågor ni kan tänkas ha om vår kompetens inom området och hur vi på bästa sätt kan stötta er verksamhet.
Skicka mail till Magnus

Tillverkande industri

Företag som arbetar med tillverkande industri är en vanlig men speciell typ av kund för oss. Vi är väl medvetna om att denna bransch bland annat kräver system som kan kvalitetssäkra produktionen. Kunskapen väger inte speciellt tungt om man inte vet hur den används i praktiken. På Langate har vi både kunskapen och kan omsätta den till praktiskt nytta för ditt företag.

Har du frågor? Skicka ett mail med dina fuderingar eller boka ett möte om du vill veta hur vi kan bidra till din verksamhet. 
Skicka mail till Mathias 

Utbildningsföretag 

Vi har tekniska utbildare med kompetens inom flertalet områden och vi strävar hela tiden efter att möta efterfrågan på marknaden. Eftersom utbildning är ett av våra huvudsakliga kompetensområden har vi även ringat in detta som ett av våra huvudsakliga arbetsområden. Våra kunniga och pedagogiska utbildare är en stor tillgång när de tekniska kunskaperna behöver utvecklas. Vi är även stolta över att ha flera medarbetare som är Microsoft certified trainers.


Områdesansvarig är Jörgen Hjärtenflo. Har du funderingar? Kontakta Jörgen så reder han ut eventuella frågetecken.
Skicka mail till Jörgen