Supportmeny

Hur vill du att din IT-support ska se ut?

Det är du som bestämmer. Dina behov avgör vad vi ska hjälpa dig med. Langate är inte som andra IT-företag. Vi säljer inte på dig något du inte behöver.

Vi finns i bakgrunden

När vi hjälper dig gör vi det i bakgrunden och på distans. Felsökning, åtgärder och rådgivning går snabbt och vi stör dig så lite som möjligt. Se på Langate som din egen, osynliga it-avdelning.

Abonnera på trygghet

Ett supportavtal från Langate ger hög driftsäkerhet till låg kostnad. I våra avtal finns inga påslag eller dolda avgifter. Uppstår det behov av kostnader som inte ingår i avtalet redovisar vi dem i god tid. Och för att du verkligen ska tycka om oss har vi gett abonnemanget ett fast lågt pris: från 99 kr per månad!

Jobba effektivare

När vi klarat av de akuta felen visar Langate sin verkliga styrka. Efter inventering ger vi förslag på hur du kan arbeta mer rationellt och minska kostnader. Som vår kund har du alltid tillgång till vår kunskap och långa erfarenhet.

Skaffa en bättre it-miljö

Utnyttja Langate till allt som har med din it att göra. Vi kan assistera vid införskaffning och installation av hårdvara och vi kan utbilda personal i olika it-frågor. Bra support handlar inte bara om att hitta fel, utan också om att hitta rätt.

Vilka behov har du?

Problemlösning

Med supportabonnemanget har du alltid tillgång till våra tjänster. Vi agerar snabbt och åtgärdar problem som dyker upp i din verksamhet. Via vår helpdesk kan vi hela tiden övervaka, felsöka och ge råd.

Utveckla rutiner

Langate hjälper dig att gå från egenutvecklade rutiner till att följa säkra och effektiva standarder. Det är ett bra sätt att undvika flaskhalsar och framtida avbrott. Ett exempel är att utnyttja fler funktioner i din server.

Automatisering

Vi automatiserar processer och rutinarbeten så jobbet blir enklare och går snabbare. Här finns en guldgruva för nästan alla företag.