Langate har nu återigen kvalificerat sig som Guldpartner med Microsoft!

Vad innebär det att vara en Microsoft Gold Partner?


Microsoft Partners är ofta uppdelade i två primära grupper av silver och guld. Men vad betyder dessa kategorier för dig när du letar efter din perfekta Microsoft-partner? 

En Microsoft Gold-partner är en partner som åtar sig att tjäna högsta möjliga kundvård och samarbetsrelationer med Microsoft. Genom att uppnå denna Microsoft Gold Partner-certifiering bevisar partners att de är engagerade i att utveckla Microsoft-teknik och att maximera fördelarna som kunderna får genom att implementera Microsoft-lösningar på ett kunnigt sätt. 

Microsoft Gold Partner-förmåner 

Värdet av Microsoft Gold Partners, liksom vi på Langate, ligger i garantin för professionellt expertstöd och det är den högsta nivån en Microsoft Partner kan nå. Med Microsofts fortsatta årliga granskningar kan du vara säker på att din företagsomvandling är i trygga händer hos Langate, eftersom vi fortsätter att utveckla kompetensen hos vår personal och ge våra kunder total tillfredsställelse. 

Som Microsoft Gold Partner har vi erkänts ha förmågan att:        

 • Tillhandahålla Microsoft-baserade IT-tjänster och produkter 
 • Ge kontinuerlig kundsupport och vara först i kön för uppdateringar och nyheter
 • Ge smartare träningsverktyg och program        
 • Utnyttja vår utökade räckvidd för att kunna tillhandahålla 100 licenser för Microsoft-produkter        
 • Ge rådgivande expertis med bästa implementering och distribution av Microsoft i sin klass        
 • Har erkänts som en ledare inom partnersamhället

Microsoft Partner-typer 

Det finns bara två typer av Microsoft Partner, Silver och Gold. Microsoft Certified Partner-nivåerna är utformade för att känna igen den affärsnivå som partnern driver på och den specifika kompetens som samlats under tiden för tillhandahållandet av tjänsten. 

Alla certifierade Microsoft-partners kan erbjuda regionala servicecentra, få allt det senaste produktutbildningsmaterialet samt ha en praktisk rådgivningstjänst för förköp och distribution. Utöver detta kan Microsoft Partners som oss själva komma åt Microsoft Partner Signature Support som inkluderar avancerat tekniskt stöd för Microsoft Office 365, Microsoft Azure och Microsoft Dynamics 365 / CRM online. 

Detta är naturligtvis en enorm fördel för användarna eftersom kunderna drar nytta av kontinuerlig support, insikt och hjälp de behöver för att driva sin verksamhet smidigt.

Krav på Microsoft Gold Partner:

 • Deltagande i indexet Kundnöjdhet (CSAT).    
 • Fem kundreferenser som bekräftar en hög standard för tjänsteleverans.       
 • Minst fyra Microsoft Certified Professionals (MCT) - två med affärsinriktad kompetens och två som har klarat en teknisk kompetensbedömning.·       
 • En bedömning av licensöversikt·       
 • En bedömning av sälj- och marknadsföringskompetens 

Krav på Microsoft Silver Partner:       

 • Tre kundreferenser för att verifiera en hög standard för tjänsteleverans.·       
 • Två Microsoft Certifierade Professionals (MCT) med affärsinriktad kompetens och en som har klarat en teknisk kompetensbedömning.·       
 • En bedömning av licensöversikt·       
 • En bedömning av sälj- och marknadsföringskompetens

 

Dessa kompetensbedömningar innehåller både färdigheter och individuella produktkunskapstester via prov och prestandadtester för att certifiera Microsoft Partners kompetenser.
Dessa partnerskapsstatus granskas årligen så att du kan se till att din partner fortfarande presterar bra. Företag under den kompetensnivå som behövs för Microsoft Gold eller Silver arbetar med Microsoft Action Pack som möjliggör ett antal support- och utbildningstjänster, med ytterligare tillgång till gratis Microsoft-programvara.