Bromölla skrot & containerservice

Vi fick rätt helhetslösning

Henrik Lindekrantz, delägare Bromölla skrot

Bromölla skrot & containerservice har funnits i nuvarande form sedan april 2017 och är nu större än någonsin. I skrivande stund har företaget sexton anställda och är främst verksamma i Sölvesborg- och Bromöllaregionen. De erbjuder bland annat återvinning av skrot och metall samt uthyrning av containrar till privatpersoner och företag.

Langate var med från början 

Redan första veckan när vi började vår verksamhet i dess nya form blev Langate inkopplade i att hjälpa oss med våra nya IT-lösningar, säger Henrik. Langate har hjälpt oss med mycket, bland annat med implementeringar mellan vårt ekonomisystem och vårt affärssystem.
Det var värdefullt för oss att få hjälp i uppstartningsfasen vilket gjorde att vi snabbt kom i ordning. I dagsläget har vi inte kontakt med Langate varje vecka som vi hade i början, men det handlar främst om att allt fungerar så bra att vi inte har det behovet. Däremot ringer de oss med jämna mellanrum för att stämma av att allt fungerar bra. Det är väldigt uppskattat från vår sida, säger Henrik. 

De förstår våra behov

Langates tekniker har från början förstått våra behov. De vet vad de pratar om och kommer med bra lösningsförslag. Vi väljer ofta att gå den väg som teknikerna föreslår. Langate har vunnit vårt förtroende, säger Henrik.
Vi har nya projekt att se fram emot både inom en snar framtid och längre fram. Vi är väldigt förväntansfulla, det blir spännande att se hur vi löser dessa utmaningar tillsammans. 

Prisvärda helhetslösningar 

För att sammanfatta situationen med Langate är vi nöjda med deras kunskap och deras prisvärda helhetslösningar. Vi har högt förtroende för Langate och ser ljust på vårt samarbete i framtiden, avslutar Henrik.

Behöver ni en liknande lösning?

Ring oss 020-12 14 90 eller maila support@langate.se så berättar vi mer om hur ni kan tänka mindre på IT.