Prospector

Personkemin är helt rätt

Susanne Lätt, VD Prospector

På Prospector arbetar man med olika typer av telemarketing. De har i dag kunder inom de flesta branscher och erbjuder en rad olika tjänster så som kartläggningar, besöksbokningar och säljuppdrag. Totalt arbetar ett fyrtiotal personer på dels företagets huvudkontor i Kristianstad, dels på kontoren i Lidköping och Gävle.

För oss har det aldrig varit någon tvekan 

Susanne Lätt är idag VD på Prospector och berättar att Langate har varit IT-leverantör innan hon tillträdde den post hon har idag. De förra delägarna hade långt tidigare en annan leverantör, men de började se sig om efter en ny. Man sökte en mer lokal leverantör som hade koll på vem man var när man ringde och behövde hjälp, säger Susanne. 
När jag sedan tog över som VD var det aldrig någon tvekan om att ha kvar Langate som IT-leverantör. Allting fungerade bra, Langate vet precis hur vi vill ha det och känner till våra behov, fortsätter hon.

Personkemin är oerhört viktig

Vi har kontakt med Langate varje vecka i olika ärenden, de har blivit som vår egen IT-avdelning. Ibland kan man få känslan av att de faktiskt sitter här i huset. När vi behöver hjälp ringer vi Langate och de hjälper oss direkt.
En av de bästa sakerna med att ha Langate som leverantör är den fina personkemin vi har med teknikerna. Det underlättar oerhört att jag inte behöver uppge min mailadress och telefonnummer varje gång jag ringer och vill ha hjälp. Det räcker med att jag säger mitt namn och var jag arbetar så vet teknikerna direkt vem jag är och hur vår verksamhet ser ut, säger Susanne.

Man kan räkna med Langate

Vi vet att man kan räkna med att Langate får jobbet gjort, inte minst när det är brådskande. Jag har ett sådant tydligt exempel som jag gärna berättar, säger Susanne. En dag låg plötsligt internet nere, det visade sig vara en olycka som orsakats av en elektrikers arbete. Jag ringde direkt till Langate och inom en halvtimme hade vi Langates tekniker på plats som ordnade en provisorisk lösning, så vi kunde fortsätta arbeta.
I vårt arbete är vi helt beroende av att internet fungerar, Langate fick verkligen chansen att visa vad de går för och de löste situationen på ett mycket bra sätt, menar Susanne.

Langate förstår oss

Langate är den leverantör som förstår våra behov. Vi har varit i kontakt med andra leverantörer för att jämföra men vi återkommer till att Langate tillgodoser våra behov på bästa sätt. De förstår vår verksamhet och erbjuder lösningar som fungerar för oss som har något av en flytande verksamhet. Langate är tillmötesgående för att komma fram till de bästa lösningarna för oss, avslutar Susanne.

 

Behöver ni en liknande lösning?

Ring oss 020-12 14 90 eller maila support@langate.se så berättar vi mer om hur ni kan tänka mindre på IT.